en sak som jag stör mig på riktigt ordentligt!!!!!!!

Ja nu ska jag berätta en sak för alla er som jag stör mig på däldigt väldigt mycket.. vad stör jag mig på ? Jo det ska jag berätta nu i detta inlägget....

Asså jag stör mig riktigt ordentligt på när  man kommenterar hos andra bloggare man ser tex här på blogg.se eller andra portaler när man ska komentera hos dem.. ja då får man oftast inga komentarer tillnaka på sin egna blogg.., VARFÖR?   Ibland tycker Jag att dessa supporter grupperna  på messenger facebook och insta är helt hopplösa alltså   eller jo på insta får jag snabbare  svar av folk än vad jag får här på min blogg på blogg.se,.. jag komenterar hos jättemånga men får aldrig några KOMENTARER tbx o dettta händer jätteofta
 ALLTSÅ  VA FAN  SKÄRPNING ALLA LÄSARE OCH FÖLJARE!!!!!
Vill ni inte att man ska göra feedback tillbaka hos er? Ja men lämna då en liten kommentar när ni vart inne på min blogg så jag kanske kan hitta till era bloggar och  så kan jag komentera inne på era bloggar


Någon mer som har samma problem? 
 Känns meningslöst ibland att supporta  er andra bloggare när nk liksom inte komenterar/ gillsr inläggen när ni vart inne på en blogg


Jag stöe mig oerhört mycket på detta 

Så jag kommer komentera  hos er  som komenterar hos mig
P.s  jag har funktionen att godkänna alla komenterarer så om ni inte ser er egna komentar så  är det för jab  godkänner alla kommentarer innan publicering 

Kommentarer:

1 Jonna L:

Det stör jag mig också på, jag förstår vad du menar. Jag har varit lite upptagen idag så det är därför jag inte kommenterat din blogg, jag blir jätteglad över dina kommentarer på min blogg :)

Svar: det gör inget men får bara 2 komentarer per dag eller per vwcka så blir lite less att blogga
Sofia Hult

2 AyumuSWE:

Har också märkt det så jag kommenterar bara på deras blogg som gör det på min via såna support grupper. ^^

Svar: ja eller hur det är ajukt irreterande
nu har jagdock missat din blogg men vart inne idag och kollat
skulle vara guld värt om du tipsa andra om min blogg
Sofia Hult

3 Christer :

Man kan läsa bloggen utan kommentera, även om jag kommentera på 30 bloggar om dagen så får jag inte heller så många kommentarer. Dock får jag en del läsare. Förstår att det är frustrerade, men du får inte se det så:)

Svar: ja eller mena inte så men ttp 11 som läser per vecka
Sofia Hult

4 P i X E L I E – Erica Pettersson:

Håller med om det du skriver!
Det här med bloggkommentarer är också för mig en källa till frustration.
Nu är jag själv tyvärr inte jättebra på att kommentera heller, men det är som om en lite tappar glädjen och inspirationen för allt bloggrelaterat när en inte får någon respons.
En måste kommentera så sinnessjukt mycket för att ens få några besökare att kommentera ens egen blogg.

Jag har testat vid ett par tillfällen, när jag inte haft något annat för mig, att sitta en hel dag och bara kommentera andras bloggar (bara för att testa om den vägen lockar läsare/besökare).
En sådan dag har det blivit säkert ett par hundra kommentarer (relevanta till deras inlägg) jag skrivit på andras bloggar.
Men det har bara kommit kanske 10 besökare till min egen blogg, och 2-3 kommentarer.
Och sådana dagar går ju inte ha jämt heller; eftersom jag i så fall varken hinner blogga själv eller leva mitt liv utanför internet.

I normala fall får jag i genomsnitt 1-2 kommentarer per vecka på min blogg. Är det en riktigt bra vecka kanske jag får 3-4 kommentarer.
Men ofta kan det gå flera veckor utan att någon kommenterar överhuvudtaget.
Nu har jag förvisso haft en längre period med flera bloggdalar. Men som jag hann skymta att du svarat i en kommentar högre upp här: blogginspiration och kommentarer hänger ju trots allt ihop. Utan feedback från besökare/läsare tappar en blogglusten väldigt snabbt (hur kul det än är att blogga).

Dessutom kan jag tycka att blogg.se inte gör saker och ting lättare heller, eftersom det bara är de som redan har mycket läsare som får möjligheten att synas på startsidan (speciellt efter att de gjorde om den sist).

Ursäkta den långa kommentaren. Jag fastnar lätt i sådant jag tycker är intressant, och just detta tycker jag är ett mycket intressant (och frustrerande) ämne!
Och som sagt: Jag håller absolut med dig i det du skriver!!

Hoppas du får en fin fortsatt helg!

Svar: tack ja de va långt sVar men blogg.se svarar sällan näe man har frågoe till dem mwn jag kör på med inläggg bloggar via appen
Sofia Hult

5 Fröken Rödlök :

Du skapar ju nya bloggar rätt ofta och det tar tid att få en blogg att synas. Det räcker inte att bara lämna ett par kommentarer eller skriva i ett par grupper utan det gäller att vara aktiv mkt mkt mkt. Min blogg har funnits i 11år snart och jag har kommit hit pga jag inte gett upp. Man får inte bli bitter för att ens blogg inte växer så snabbt, det kommer.

Svar: denna blogg firar 3 månader idag jag sluta på npuw pga alla buggar
Sofia Hult

6 Michaela:

så trist när det blir sådär med kommentarer :/

7 Mikaela:

Jag förstår att du är frustrerad, jag själv är väldigt dålig på att kommentera andras bloggar och ibland har jag inte heller kommentarer men jag räknar inte kommentarer som något mål utan för mig skriver jag för att jag vill nå ut till människor, precis som nu. Jag är mitt uppe i ett byte av portal från nouw.com/blockochpenna till blockochpenna.blogg.se och därför står de lite still ibland men sånt är de, att vara med i en bloggvärld där de finns tusentals bloggar är svårt.
Ge inte upp vännen, de kommer säkert komma igång om ett tag! Jag ska försöka kika in hos dig och kommentera när jag vet vad jag kan kommentera :)

Svar: ja egentligen startade jag ju blogg för att jag själv gillar skriva
Sofia Hult

Kommentera här: