Funktionshinder är fel ord jag har en form av funktionsvariation

Tack vare en god vän så  vågar jag äntligen publicera detta inlägget..

Varför ska vi vara rädda egentligen för att skriva ut det? Nej jag är inte rädd för det här men detta inlägget är en bra  utmaning för min del.....Att vara född med nån form av funktionsvariation... Har både sina för och nackdelar  i mitt fal så är det ryggmärgsbråck och lindrig utvecklingsstörning... men jag försöker inte tänka på det så mycket ja.. vissa saker har jag märkt av att jag inte klarar av pga detta  .. jag har lite hjälpmedel och så.. men det jobbigaste för min del .. det är att det händer läckage olyckor  i periodbis.. och det kan inte jag hjälpa... Har förlorat vänner pga det..och ja jag vill ju ha vänner men tycker det är pinsamt dom gångerna det händer.


Men jag ser inte  min   funktionsvariation aom ett " hinder" på vissa andra saker...  mitt självförtroende har förbättrats lite efter jag startade bloggandet och vbloggandet ... vissa dagar är det svårt med vbloggen vad man dka ta upp för något men det tar ju tid ibland innan man syns som vbloggare ochbloggare 

Jag som vbloggare känt mig senaste tiden lite oaäker .. för jag tycker  att set är lättare blogga än att vblogga.. hur funkar det för er är bloggandet enklast eller vblogga?

Det brukar inte vara så ofta jag gör  långa inlägg men jag behövde skriva av mig 
( ser ni inte er komentar så är set dör jag godkänner  alla kommentarer och granskar dem innan de dyker upp på bloggen


Nu ska jag leta  upp spännande bloggar att läsa/gilla/ komentera 

Har ni några frågor om inlägget ? ställ dem gärna i komentarerna 

Kommentarer:

1 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Väldigt bra inlägg!

Svar: tackar tackar ❤
Sofia Hult

Kommentera här: